Project Description

Commerciële Verzekering & Bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering

Commerciële Verzekering & Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

een noodzakelijke beschermingsmaatregel voor elk bedrijf

verisure

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is een van de belangrijkste zakelijke verzekeringen in Spanje en is voor de meeste bedrijven onmisbaar. In principe is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor elk bedrijf een noodzakelijke beschermingsmaatregel om aan legitieme claims van derden te voldoen of deze door de verzekeraar te laten pareren.

[[[["field3","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field4"]],"and"],[[["field8","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field9,field10"]],"and"],[[["field38","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field39"]],"and"],[[["field44","equal_to","Houd mij op de hoogte van nieuwe en opkomende producten en diensten."]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1
2 Step 2
Details over het object
Wilt u een opstalverzekering afsluiten?
Wilt u een bedrijfsaansprakelijkheid?
Objectverzekering
Is er een inbraakalarmsysteem?
Is er een kluis?
Veiligheidsglas?
Overige beveiliging
Wilt u een
Transportverzekering?
Ongevallenverzekering voor werknemers?
Bedrijfsonderbrekingsverzekering?
Informatie over het bedrijf
Adres van het te verzekeren bedrijf
Wilt u meer informatie verstrekken?
Privacybeleid
Er is op dit moment veel gaande in de verzekeringsbranche.
keyboard_arrow_leftVorige
Volgendekeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Het kan elk bedrijf overkomen dat tijdens het uitgevoerde werk eigendommen van de klant etc. beschadigd raken of iemand gewond raakt. Voor deze gevallen is er een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering in Spanje.

Want als eigenaren of werknemers een schade veroorzaken, dan is in Spanje in principe het bedrijf met alle bezittingen aansprakelijk.

De resulterende schadeclaims zijn vaak levensbedreigend voor kleine en middelgrote ondernemingen. Dit geldt met name voor persoonlijk letsel, waar het ook om claims ter hoogte van miljoenen kan gaan. In een dergelijk geval dekt in Spanje de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering de schade en beschermt de onderneming tegen financiële risico’s.

Een typisch voorbeeld van materiële schade

Als een werknemer van een schildersbedrijf een dure porseleinen vaas bij een klant laat sneuvelen, is de eigenaar van het bedrijf aansprakelijk voor deze schade. In het geval van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wordt de schade door de verzekering geregeld.

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt ook een vergoeding voor financieel nadeel als gevolg van persoonlijk letsel of materiële schade. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan bij een verlies van inkomsten als gevolg van letsel van een persoon.

Tevens biedt de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering in Spanje ook een vergoeding als bijvoorbeeld een klant gewond raakt in uw bedrijfspand.

  • Persoonlijk letsel
  • Materiële schade (reparatie- of vervangingskosten)
  • Financieel nadeel als gevolg van persoonlijk letsel of materiële schade

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade die u als ondernemer of uw personeel tijdens het werk aan derden (het zogenoemde persoonlijk letsel) of eigendom (materiële schade) toebrengt.

Het volledige personeelsbestand dat namens uw bedrijf handelt, valt onder de bedrijfsaansprakelijkheid. Doorslaggevend is dat d