Project Description

LEVENSVERZEKERING

Levensverzekering

een particuliere levensverzekering verzekert het bestaan van uw gezin

Op Mallorca en in Spanje worden levensverzekeringen afgesloten, omdat het pensioen vandaag de dag een van de meest urgente kwesties voor consumenten is.

Een levensverzekering is een verzekeringsvorm die specifieke levensrisico’s verzekert.

[[[["field46","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field47"]],"and"],[[["field55","equal_to","Houd mij op de hoogte van nieuwe en opkomende producten en diensten."]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1
Algemene vragen
Motor- of brommerrijder?
Oefent u een gevaarlijke sport uit?
Persoonlijke gegevens
Aanhef
Wilt u meer informatie verstrekken?
Privacybeleid
Er is op dit moment veel gaande in de verzekeringsbranche.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Ondanks de lage rentetarieven worden er nog steeds levensverzekeringen afgesloten, omdat het pensioen vandaag de dag een van de meest urgente kwesties voor consumenten is.

Een levensverzekering is een verzekeringsvorm die zeer specifieke levensrisico’s verzekert.

 • Kapitaalbelegging (oudedagsvoorziening)
 • Voorziening voor nabestaanden (verzekering van familie)
 • Verzekering van leningen (met name in combinatie met financiering van onroerend goed)

Levensverzekeringen zijn persoonlijke verzekeringen, omdat het verzekerde risico bij de persoon ligt. In het levensverzekeringscontract wordt een verzekeringsuitkering overeengekomen die in het betreffende geval aan de verzekeringnemer of een begunstigde wordt uitgekeerd. De verzekeringsuitkering wordt bij een verzekeringsclaim als contante betaling betaald.
In Spanje worden zowel klassieke als kapitaalvormende levensverzekeringen aangeboden. Deze verzekering laatste is een gecombineerd product: in de regel bevat het in ieder geval een kleine overlijdensdekking, dus een echt verzekeringsaandeel. Voor het grootste deel is het echter een langetermijnspaarproduct, dat meestal voor oudedagsvoorzieningen is bedoeld.

 • Verzekering van leven: Een verzekerde persoon
 • Verzekering voor verbonden levens: Bij deze variant zijn er ten minste twee verzekerde personen. Het verzekerde bedrag komt tijdens de verzekeringsperiode echter slechts eenmaal vrij bij overlijden van de eerste verzekerde persoon, of uiterlijk op de overeengekomen vervaldatum. De levensverzekering voor verbonden levens dient de wederzijdse bescherming van economisch afhankelijke personen (zakenpartners, geregistreerde partnerschappen, gehuwden zonder kinderen).

De klassieke vorm van levensverzekering is de gemengde vorm van levensverzekering voor overlijden en bij leven. De uitkering (het verzekerde bedrag) is zowel bij overlijden als bij leven op de vervaldatum verschuldigd.

De levensverzekering brengt de economische risico’s van vroegtijdig overlijden (bescherming van de nabestaanden) en een lang leven (vereisten voor levensonderhoud) onder bij de verzekeraar. Hiermee wordt de economische levensplanning van de verzekeringnemer met betrekking tot de risico’s van overlijden verzekerd.
Bovendien kunnen in het kader van een levensverzekering ook de risico’s van arbeidsongeschiktheid en andere permanente beperkingen van het beroepsinkomen worden afgedekt.

Een pensioenverzekering kan als een aanvullend pensioen worden afgesloten. Een risico op overlijden is meestal niet of slechts zeer gering te verzekeren. Aan het einde van de premiebetalingstermijn wordt er maandelijks een levenslang gegarandeerd pensioen uitgekeerd of kunt u het overeengekomen eenmalige bedrag kiezen.

Overlijdensrisicoverzekering

 • Premiestabiliteit en goedkope premies van 34 euro per maand
 • Ongecompliceerde contractafhandeling
 • Betaling van een gegarandeerd bedrag bij overlijden
 • Financiële verzekering van uw gezins- en/of hypotheekbescherming

Repatriëring- en begrafeniskosten

 • Lage premies
 • Tot € 10.000 voor begrafeniskosten
 • Optionale Deckung für die Kosten der Rückführung der verstorbenen Person in das HerkunftslandAanvullende dekking

 • Uitbetaling bij ernstige ziekte

serviceplus, meer dan alleen standaard

Bij Iberia Verzekeringsmakelaars krijgen klanten Iberia Service+. Maar wat houdt dit in? Het is heel eenvoudig, onze klanten zijn heel belangrijk voor ons en daarom willen we hen via de standaardservice van de verzekeringen meer service bieden. Service waarvoor onze klanten niet extra hoeven te betalen en geen extra contract voor hoeven af te sluiten - gewoon onze service voor u.

 • Keuze van een verzekering bij meer dan 10 verschillende verzekeringsmaatschappijen
 • 24/7 hotline – gratis – in geheel Spanje
 • persoonlijk advies bij de klant ter plaatse
 • kosten-datenanalyse van oude verzekeringen met suggesties ter optimalisatie
 • advies in uw eigen taal
+34 971 69 90 96
[[[["field46","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field47"]],"and"],[[["field55","equal_to","Houd mij op de hoogte van nieuwe en opkomende producten en diensten."]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1
Algemene vragen
Motor- of brommerrijder?
Oefent u een gevaarlijke sport uit?
Persoonlijke gegevens
Aanhef
Wilt u meer informatie verstrekken?
Privacybeleid
Er is op dit moment veel gaande in de verzekeringsbranche.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
[[[["field55","equal_to","Houd mij op de hoogte van nieuwe en opkomende producten en diensten."]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1