Luchtvaartverzekering

Luchtvaartverzekering

voor alle soorten vliegtuigen

Voor het gebruik van vliegtuigen is natuurlijk ook in Spanje een luchtvaart-aansprakelijkheidsverzekering wettelijk vereist.
Deze aansprakelijkheidsverzekering voor eigenaren is van toepassing op alle motor- en zweefvliegtuigen, eenmotorige vliegtuigen, motorzweefvliegtuigen, ultralichte vliegtuigen en drones, evenals alle door een motor aangedreven modelvliegtuigen vanaf 5 kg.
In principe moet er een onderscheid worden gemaakt tussen aansprakelijkheidsverzekeringen (aansprakelijkheidsverzekering voor de eigenaar) en cascoverzekeringen.

Voor het gebruik van vliegtuigen is natuurlijk ook in Spanje een luchtvaart-aansprakelijkheidsverzekering wettelijk vereist.

Deze aansprakelijkheidsverzekering voor eigenaren is van toepassing op alle motor- en zweefvliegtuigen, eenmotorige vliegtuigen, motorzweefvliegtuigen, ultralichte vliegtuigen en drones, evenals alle door een motor aangedreven modelvliegtuigen vanaf 5 kg. en cascoverzekeringen.


In principe moet er een onderscheid worden gemaakt tussen aansprakelijkheidsverzekeringen (aansprakelijkheidsverzekering voor de eigenaar)

HOE controleer en optimaliseer ik mijn bestaande verzekering?

Iberia Verzekeringsmakelaars beoordeelt uw bestaande verzekeringspolissen en biedt vergelijkingen van verschillende verzekeraars zoals Allianz, Liberty, Zürich, DKV en nog veel meer. Met het hoofdkantoor op Mallorca en professionals in heel Spanje, zijn we altijd dichtbij en adviseren wij u graag persoonlijk.

Vraag nu uw individuele aanbieding telefonisch aan:
+34 971 69 90 96 - telefoon
+34 900 525 890 - gratis hotline 24/7
info@iberiaverzekeringsmakelaar.com

We bespreken ook graag uw bestaande polissen en vergelijken deze met de nieuwe aanbiedingen.

Fanny Lacombe

Fanny Lacombe

Schrijf me

Andere interessante verzekeringen

Als uw vertrouwde verzekeringsmakelaar hebben wij een breed scala aan aanvullende verzekeringspolissen om u een uitgebreide verzekeringsdekking te bieden.

U hebt de keuze

Optimaal verzekerd door een van onze partners

Mapfre
DKV Logo
caser seguros
Ergo
Cigna
Berkley
Liberty
Allianz
lloyd's
Arag
Mutua
PlusUltra
Bavaria
Sanitas
Zurich
Ideal

U hebt nog niet gevonden waarnaar u op zoek bent?

Alle formuliergegevens worden versleuteld verzonden en intern vertrouwelijk behandeld.